Siirry sisältöön

Kokemäenjoki on yksi
Suomen merkittävimmistä jokivesistöistä

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee Kokemäenjoki www.kokemaenjoki.fi -verkkopalvelua ja se on päivitetty 2.10.2020. Kokemäenjoki -verkkosivu on julkaistu 2010. Sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään verkkopalvelulta saavutettavuutta.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden tässä vaiheessa itse. Verkkosivusto ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen. Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset vain osittain, joissain toiminnallisuuksissa ja sisällöissä on merkittäviä puutteita, mm. värikontrasteissa, kuvissa, videoissa ja liitetiedostoissa. Sivustolla on myös sisältöä, joka ei kuulu lainsäädännön piiriin eli toimisto-ohjelmien liitetiedostoja (pdf).

 

Kokemäenjoki (www.kokemaenjoki.fi) -sivuston uudistaminen on käynnissä. Mahdolliset saavutettavuuspuutteet tullaan korjaamaan ja saavutettavuusseloste tullaan päivittämään viimeistään vuoden 2020 loppuun mennessä.

 

Saavutettavuuteen liittyvät huomiot puutteista, kysymykset ja palautteet voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen:

 

hannu.salo@ely-keskus.fi

 

Jos et ole tyytyväinen meiltä saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

 

- Oikeutesi (Etelä-Suomen aluehallintovirasto, saavutettavuusvaatimukset.fi)

Copyright Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus  |  Tietosuojaseloste  |  Ota yhteyttä  |  Palvelun toteutus: JPmedia

Evästeet